Abde: 'Håber det var det første mål af mange'

FCBARCELONA.DK - 13.12.21

// Osasuna // Abdessamad Ezzalzouli

ps5 art

Abde var et af de få lyspunkter i søndagens 2-2 kamp mod Osasuna, hvor han konstant udfordrede sin direkte modstander og samtidig scorede et flot mål. Efter kampen var det da også en glad Abde der udtalte sig.

B-holdets Abde var endnu en gang med for Barca, da holdet i går gæstede Osasuna på El Sadar i Pamplona. Det blev en skuffende aften for Barca, for de havde sejren indenfor rækkevidde, men for Abde bød opgøret på personlig succes.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han var udfordrende i sit spil fra første minut i venstre side og det var her Barca skabte klart mest, mens Dembélé i den modsatte side ikke lykkedes med meget. Det kulminerede for Abde i starten af anden halvleg, hvor han bragt Barca foran med 1-2 på en flot afslutning. Det var hans første scoring for førsteholdet.

Efter kampen gav han en kort kommentar til Barca TV. 'Jeg er meget glad, men også trist, for vi fortjente ikke dette resultat. Jeg håber det var mit første mål af mange' kom det fra ham.

'Jeg forsøger at yde det maksimale og jeg ville ikke gå glip af denne mulighed. Jo flere der kommer af dem, jo bedre' sagde han, inden han gik ind til et velfortjent bad.