fbpx

Xavis Barca leverer ikke de ønskede resultater

FCBARCELONA.DK - 21.01.22

// Xavi

ps5 art


Der går slet ikke som Xavi Hernández havde håbet på, da han overtog tøjlerne fra Ronald Koeman for små tre måneder siden. Trods visse fremskridt i spillet er resultaterne udeblevet og det tegner til en skuffende sæson.

Trænerskiftet i oktober har ikke haft den ønskede effekt. Det må være konklusionen, efter at Barca i går røg ud af Copa del Rey allerede i 1/8 finalen, en turnering holdet vandt i sidste sæson, da Koeman var træner.

Artiklen fortsætter under annoncen


Med Xavi som træner røg Barca også tidligt ud af Champions League, nemlig gruppespillet, for første gang i cirka 20 år. Her stod Xavi med muligheden for videre avancement, for en sejr på Camp Nou over Benfica i næstsidste runde ville sikre dem andenpladsen, men det sluttede 0-0.

Heller ikke i den spanske Supercup har Xavi oplevet lidt succes, for trods en udemærket indsats mod Real Madrid i semifinalen, tabte Barca med 3-2 efter forlænget spilletid.

Barca er altså røget ud af tre turneringer med Xavi ved roret og håbet var netop, at holdet blev i stand til at spille med om trofæer med trænerskiftet.

Den hjemlige liga tegner heller ikke til at blive nogen succes for Xaxi og hans spillere. Mens Xavi har været træner har Real Madrid trukket fra i toppen, så der nu er hele 17 point mellem de to hold. Mesterskabet er reelt udenfor rækkevidde og nu handler det udelukkende om at slutte i top 4, så næste sæsons deltagelse i Champions League kan sikres.

Samlet set er Barca med Xavi i spidsen på vej mod en skuffende sæson og det er tydeligt, at der stadig er meget der skal forbedres, hvis den kedelige udvikling skal stoppes.

Xavi mener selv han har opskriften, men det hans idéer og tanker er indtil nu ikke blevet omsat til stabilt spil og vigtigst af alt - sejre.

.:FORSIDE:.