fbpx
Annonce

Xavi: 'Napoli er et af de sværeste hold'

FCBARCELONA.DK - 14.12.21

// Xavi // Napoli // Boca Juniors

ps5 art


Xavi deltog på et pressemøde i går i anledning af hyldestkampen for Maradona i aften, hvor Barca møder Boca Juniors. Her kommenterede han lodtrækningen i Europa League hvor Barca skal møde Napoli.

Det er i aften kl. 18.00 at Barca møder Boca Juniors i Saudi Arabien.'Det er en ære at være her og repræsentere Barca i en hyldest af en af de bedste i fodboldens historie. Det er ikke godt for os at skulle rejse, men vi møder frem med stor lyst, for Maradona har skrevet fodboldhistorie' kom det fra Xavi.

Artiklen fortsætter under annoncen


Han afslørede, at det bliver reserverne der kommer i aktion i aften. 'Det bliver en god test for de spillere der ikke spillede for Barca B eller for førsteholdet. Det er en mullighed for at se de spillere der har spillet mindst, samt Dani Alves' kom det fra ham.

Han blev spurgt til holdets aktuelle krise. 'Nu skal vi have vendt situationen. Glæden og de gode resultater skal tilbage. Vi skal komme videre og tænke på at efterlade et godt indtryk i morgen og på at afslutte året godt' svarede han.

Til sidst kommenterede han lodtrækningen i Europa League, hvor Barca møder Napoli. 'Det var ikke en fordelagtig lodtrækning for os. Det er en svær modstander, blandt de sværeste hold i turneringen, en modstander med niveau til Champions League. Det bliver endnu en hyldest til Maradona, ligesom i morgen. Der er to måneder til kampen og her håber vi at være på toppen' afsluttede Xavi med henvisning til, at Maradona også har spillet for Napoli.

.:FORSIDE:.