fbpx

Xavi: 'Vi havde fortjent at vinde kampen'

FCBARCELONA.DK - 22.02.24

// Xavi // Napoli

Xavi stod med blandede følelser, da han mødte pressen efter 1-1 kampen mod Napoli. Han var tilfreds med det meste af kampen, men ærgrede sig over, at det ikke lykkedes at vinde opgøret, som han mente de havde fortjent.

'Vores model at spille på, lykkedes rigtig godt i dag og det sværeste var at komme på 0-1. Vi forsvarede os godt, men vi manglede at få kampen til at falde til ro, da vi kommet foran 0-1. Her savnede jeg noget, men vi dominerede de første 75 minutter og de scorede på deres første forsøg, men sådan er Champions League' indledte Xavi.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Holdet viste sig flot frem, for vi skabte mange chancer. Vi  fortjente mere, men så skal vi sende boldene i nettet og ikke lukke mål ind. Vi spillede godt som vi havde forestillet os kampen. Det var ærgerligt, for vi havde fortjent at vinde kampen. Det eneste der manglede i dag var, at vi kontrollerede efter 0-1 målet' sagde Xavi videre.

'Resultatet i dag er ikke retvisende, for vi spillede en god kamp, lige indtil deres mål. Da vi burde have domineret, begyndte Napoli at angribe os og deres mål gjorde det svært for os.Vi var ikke effektive nok og det har kendetegnet hele sæsonen' kom det fra ham.

'Jeg er tilfreds med kampen og det er en af de bedste kampe vi har spillet i Europa. Mange af de ting vi ville, lykkedes for os, så derfor er vi ærgerlige over resultat' sagde han.

'Når vi ser hvordan kampen var, er uafgjort ikke et godt resultat. I dag skulle vi have vundet, men vi spillede flot fodbold. Når man spiller på den måde, vinder man mere end man taber. Spillerne var meget opsatte og de trådte et skridt frem i dag, men vi burde havde lukket kampen og domineret når det var nødvendigt' afsluttede Barca-træneren..:FORSIDE:.