fbpx

Xavi: 'Jeg venter på svar fra Dembélé'

FCBARCELONA.DK - 04.01.22

// Xavi // Copa del Rey

ps5 art


Xavi holdt tirsdag eftermiddag pressemøde forud for onsdagens kamp i Copa del Rey mod Linares. Her udtalte catalaneren sig blandt andet om Dembélé, Morata og selvfølgelig også pokalkampen.

Læs Barca-trænerens udtalelser her.

Kampen:
'Det bliver uden tvivl en vanskelig kamp for os. Linares spiller på hjemmebane, foran deres egne tilhængere og for dem er det sæsonens største kamp. Vi har analyseret dem grundigt og vi ved, at det bliver svært. Man har tidligere set store hold fra den bedste række, som er kommet ud i straffesparkskonkurrencer for at gå videre mod hold fra disse rækker. Det kan godt være, at Linares ikke er et stort hold, men det gør dem kun ekstra motiverede'.

Copa del Rey:
'Pokalturneringen betyder meget for os og det havde den også gjort hvis vi havde ligget nummer et i ligaen. Vi går altid efter at vinde Copa del Rey og vi er meget motiverede. Vi er de regerende mestre og vi vil forsvare titlen'.

Artiklen fortsætter under annoncen


Dembélé:
'Jeg er helt rolig. Jeg venter på et svar fra Dembélé, men det afhænger ikke af mig. Det er en sag mellem klubben, spilleren og hans repræsentanter. Efter min mening bør Dembélé gøre en indsats for at løse situationen og så bør han fokusere på sin fremtid, som skal være i Barca. Det sportslige projekt her i klubben er det bedste for ham. Han kommer ikke til at få det bedre andre steder. Nu må vi afvente og se hvad han beslutter'.

Coutinho:
'Jeg har ikke talt med Coutinho om hans situation. Han har hjulper os meget når han har spillet, men for at vi kan indskrive nye spillere skal vi også af med nogle. Men jeg har ikke talt med Coutinho om dette'.

Ricard Pruna:
'Han har arbejdet med os i to uger nu. For mig er han en fundamental del af holdet og for mig er han den bedste læge i verden. Han er en god person og samtidig meget professionel. Jeg er meget glad for at have ham tilbage hos os'.

Dani Alves:
'Han er tændt og i topform. Han har vist et fantastisk niveau til træning, med en meget høj intensitet og en vanvittig personlighed. Han kommer til at hjælpe os rigtig meget på fløjen. Han er 38 år gammel, men efter hvad jeg har set til træning kommer han til at hjælpe os i mange kampe'.

Ter Stegen:
'Hans redning forleden var godt for hans selvtillid. Han er en af de bedste målmænd i verden, men alle laver fejl. Han har spillet på så vanvittigt et højt niveau de seneste år, at han bliver udsat for kritik på grund af nogle få fejl. Jeg er slet ikke i tvivl om, at han nok skal fortsætte på højeste niveau'.

Morata:
'Jeg vil helst ikke tale om de spillere, som ikke spiller i Barca. Jeg vil hellere tale om mine spillere. Der er ingen tvivl om, at Moara og Håland er fantastiske spillere, men de er ikke vores. Hvis Morata skifter til Barca skal jeg nok svare på jeres spørgsmål'.

Ricki Puig:
'Han hjælper os meget. Jeg har bedt ham om at skyde på mål og skabe chancer for os. Forleden spillede han en god kamp og det vigtige er, at han påtager sig en vigtig rolle i kampene. Jeg har en stor tro på ham'.

Spillestil:
'Vi fortsætter arbejdet med at spille på den både, som Barca bør spille på. Vi skal løfte hovedet og altid forsøge at finde den tredje mand. Vi skal have automatismerne på plads, så vi kan spille den form for possession fodbold, som vi ønsker. Det kommer stille og roligt. Vi forbedrer dette aspekt i hver kamp, men vi skal være mere konstante'.

.:FORSIDE:.