fbpx
Annonce

Xavi: 'Jeg blev tilbudt trænerjobbet i Barca'

FCBARCELONA.DK - 05.05.20

© Getty Images
// Xavi

I en online videochat på Instagram med Samuel Eto'o afslørede Xavi Hernández, at han i januar blev tilbudt trænerjobbet i Barca. Catalaneren forklarede dog, at det ikke var det rigtige tidspunkt for ham at tage styringen på Camp Nou.

I samtalen spurgte Samuel Eto'o til mulighederne for at se Xavi som Barca-træner i fremtiden og han spurgte også ind til situtionen i januar, hvor den tidligere midtbanegenerel blev tilbudt jobbet - noget som Eric Abidal senere benægtede.

'Det var ikke det rigtige tidspunkt for mig i januar. Jeg talte med både Eric Abidal og med Oscar Grau, og de gav mig et stort tilbud, men det var ikke det rigtige tidspunkt' sagde Xavi, som dermed modsiger Barcas sportschef, Eric Abidal.

'Jeg har brug for mere erfaring. At træne Barca er min store drøm og det er noget, som jeg meget gerne vil en dag. Det har jeg sagt masser af gange. Det vil være et kæmpe plus hvis jeg når det inden, at Lionel Messi stopper. Jeg tror dog, at han stadigvæk har fem eller seks år endnu. Han passer på sig selv og jeg tror, at han spiller ved VM i Qatar' forklarede Xavi.

Xavi udtalelser står i skærende kontrast til de udtalelser, som Eric Abidal kom med i et interview efter ansættelsen af Quique Setién. Her afviste han, at man havde givet Xavi et tilbud - noget som catalaneren selv altså nu modsiger.

.:FORSIDE:.