Xavi: 'I dag viste vi stor effektivitet'

FCBARCELONA.DK - 20.02.22

// Xavi // Valencia

ps5 art

Det var en meget tilfreds Xavi Hernández der mødte pressen efter 1-4 sejren over Valencia. Han glædede sig over holdets effektivitet men mente samtidig, at holdet spillede bedre mod Napoli i torsdags.

'Jeg er meget tilfreds og glad. Vi spillede måske ikke lige så flot som nogle perioder mod Napoli, men vi var meget effektive. Vi var også i stand til at modstå pres. Vi havde det svært i anden halvleg, hvor vi manglede overblik og ro, men vores første halvleg var rigtig god' indledte han.

'Det blev en svær kamp, hvor det var nødvendigt at tage arbejdshandskerne på, men vi har spillet endnu en udekamp, hvor vi kan være tilfredse. Vi tager hjem med tre fantastiske point fra en svær bane. Det er en god sejr og målene var fantastiske' fortsatte han.

Her er hvad Xavi ellers udtalte:

Pedris indhop og scoring:
'Han holder på bolden, mister den ikke og kan bruge begge fødder. Han er overlegen og fantastisk. Og så er han kun 19 år. Der findes ikke et større talent i verden som ham og vi er henrykte over at have ham'.

Aubameyangs to scoringer:
'Han har scoret mål hele sin karriere. Han løber godt i dybden og er en moden, intelligent, ydmyg og positiv spiller. Jeg er meget glad for ham, og hans to mål øger selvtilliden'.

Holdets effektivitet foran mål:
'Det afhænger af din selvtillid og i dag var vi meget effektive. Hvis vi også havde været det mod Napoli, havde vi fået et mere retvisende resultat, men vi er på rette vej. Det viser resultatet i dag. Jeg mener vi spillede bedre da vi mødte Napoli'.

Kampen om top 4 i ligaen:
'Vi er ikke i nogen god situation, selvom vi er i zonen til Champions League, for vi har brug for at vinde. Vi skal være mere konstante og pålidelige. Vi skal kunne forsvare os både med og uden bold og det mangler vi'.