fbpx
Annonce

Xavi har aldrig før haft så meget brug for en sejr

FCBARCELONA.DK - 16.12.23

 


De seneste nederlag mod Girona og Royal Antwerp har øget presset massivt på Xavi og i aften mod Valencia, har han mere end nogensinde brug for en sejr, for ellers begynder det at se rigtig sort ud i ligaen.

Sejrene over Porto og Atlético skabte fornyet optimisme i Barca efter en ustabil start på sæsonen, men så fulgte de to nederlag mod Girona og Royal Antwerp. Især nederlaget til de catalanske landsmænd fra Girona gjorde ondt, for det efterlod Barca hele syv point fra førstepladsen i La Liga.

På sit pressemøde i går huskede Xavi på, at holdet stadig er med i topkampen i ligaen og at intet er tabt endnu, men samtidig slog han også fast, at det er vigtigt at få vendt udviklingen og at det skal ske med en sejr over Valencia.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Skulle Barca tabe kampen i aften, vil det ikke alene være det tredje nederlag i træk, det vil samtidig være et kæmpe skridt tilbage i kampen for at genvinde mesterskabet. I denne weekend tager Girona mod Alavés, mens Real Madrid får besøg af Villarreal, så i disse kampe kan Barca ikke håbe på hjælp.

Xavi står derfor i en situaion, hvor alle vil kræve en sejr i aftenens udekamp og lykkes det, vil det skabe lidt ro omkring holdet. Modsat vil alt andet end tre point få kritikken til at tage til i styrke.

Kampen mellem Valencia og Barca spilles i aften kl. 21.00 og den kan ses på TV2 Sport X.



// Xavi // Valencia
.:FORSIDE:.