fbpx

Xavi: 'Ansu og Ferran får minutter i El Clásico'

FCBARCELONA.DK - 11.01.22

// Xavi // El Clásico // Supercup // Real Madrid

ps5 art


Xavi har holdt pressemøde forud for El Clásico i morgen i den spanske Supercup. Her glædede han sig over at Pedri og Ferran Torres har sluttet sig til holdkammeraterne. Han understregede samtidig at der venter en svær aften.

'I morgen er endnu en finale for os. Det er en god eksamen der vil vise, hvor holdet befinder sig. At komme i finalen og vinde den, vil give vores projekt stor troværdighed. Det ville betyde meget. Kampen i morgen giver os ingen titel, for der mangler stadig finalen, men den er vigtig for os' indledte han om opgøret mod ærkerivalerne fra Real Madrid.

Artiklen fortsætter under annoncen


Her er hvad Xavi ellers udtalte:

Madrid regnes som favorit:
'Jeg har oplevet alt muligt, både at være favorit uden at vinde og omvendt. Jeg ser Barca under konstruktion og Madrid i god form, men det betyder ingenting. Det bliver ikke let at spille vores eget spil, for Madrid er det hold i Spanien, der er i bedst form'.

Pedri og Ferran Torres er meldt klar:
'Det er en stor nyhed, at både Ferran og Pedri kan spille. Vi skal docere deres minutter, for det er spillere der kommer tilbage fra lange skader, men de har meget at bidrage med'.

Større konkurrrence i truppen:
'Dem der gør det bedst og som mest fortjener det, kommer til at spille. Nu begynder konkurrencen og dem der vinder, spiller'.

Starter Pedri, Torres og Fati inde i El Clásico?
'Vi må se. De træner for første gang i dag efter Covid og Ansu kommer fra en lang skade. De får helt sikkert nogle minutter i morgen, men vi må se hvor de står rent fysisk. Der mangler fem måneder af sæsonen og vi ønsker ikke at miste flere spillere'.

Problemer med spillet:
'Vi kan se at spillerne begynder at fange idéerne i vores spil. Vi har brug for tid til at udvikle os, men vi skal stadig kunne spille med. Vi har oplevet modgang, men det skal ikke være nogen undskyldning'.

Skuffelsen mod Granada:
'Vi skal selvfølgelig være selvkritiske, men jeg ser også gode ting. Vi skal fortsætte med at opbygge dette projekt. Folk som Pedri, Ferran og Araujo er vigtige for holdet og det er dejligt, at de er tilbage'.

.:FORSIDE:.