fbpx
Annonce

Wenger: 'Barca spiller som et hold i krise'

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 06.11.19

© Getty Images
// Slavia Prag // Wenger

Den legendariske Arsenal-træner, Arsene Wenger, var ude med en skarp kritik af Barca efter tirsdagens 0-0 resultat hjemme mod Slavia Prag. Franskmanden mener, at catalanerne spiller som et hold i krise.

Arsene Wenger var bestemt ikke imponeret over Barcas indsats mod Slavia Prag i tirsdagens Champions League-kamp. Den tidligere Arsenal-træner lagde ingen fingre imellem i sin kritik af holdets indsats såvel som attitude, og vurderer, at det ellers så sprudlende hold har mistet gnisten.

'Til trods for at føre La Liga og deres Champions-gruppe, så spiller de som et hold i krise. Spillet er for langsomt, det er udynamiske og meget individualistiske på de sidste metre. Når de mister bolden, kan det nemt føre til et mål på kontra, fordi de ikke lukker af for modstanderen' lød det kritisk fra Wenger.

'Barcelonas situation er interessant, fordi deres historie bygger på fantastisk, kollektivt sammenspil, og derudover har de så haft Leo Messi til at udgøre forskellen. I dag ligner det, at de kun går og venter på, at der skal ske noget fra Messi' udtalte han videre.

'Før i tiden var musikken smuk, sat i scene af et fantastisk hold, der ventede på at Messi skulle dukke op. I dag har de mistet deres karisma, og du bliver nødt til at spørge, hvor meget de sidste to Champios League-fadæser har påvirket dem. Udefra ligner det, at de har mistet deres karisma.' kom det slutteligt fra franskmanden, der således tilslutter sig den tilbagevendende kritik, som holdet, og i særdeleshed træner Ernesto Valverde, har måtte lægge ører til i de seneste måneder.

.:FORSIDE:.