fbpx
Annonce

Todibo sender afskedshilsen til Barca-tilhængerne

Jacob Møller Nielsen - 08.10.20

© Getty Images
// Todibo

Den unge centerback Jean-Clair Todibo nåede at blive udlejet til Benfica inden transfermarkedet lukkede. Franskmanden har nu taget brug af de sociale medier, hvor han har sendt en afskedshilsen til Barca og tilhængerne.

Transfermarkedet er officielt lukket, og det afslutter dermed et kaotisk handelsvindue, som har medført afgangen af en lang række prominente navne fra sidste sæsons Barca-mandskab. En af de mindre prominente afgange er den unge forsvarsspiller, Jean-Clair Todibo, som aldrig for alvor har fået chancen i Barca-forsvaret.

Ikke desto mindre har den unge franskmand været en del af Barca-holdet siden januar 2019, og nu er der mulighed for, at forsvareren reelt kan forlade Barcelona, hvis portugiserne betaler købsoptionen på 20 millioner euro.

Afskeden med Barca har fået Jean-Clair Todibo til tasterne, hvor han på de sociale medier i går sendte en afskedshilsen til klubben og dens fans. Du kan læse den her:

'Hej til alle. Jeg vil gerne takke alle fansene for den opbakning, som jeg har modtaget i løbet af hele min periode hos klubben lige fra min signering af den første professionelle kontrakt til mine første minutter på Camp Nou. Jeg vil også gerne udbringe en stor tak til mine fantastiske holdkammerater. Det har været en fornøjelse og en drøm at kunne spille for FC Barcelona. Men tiden til at sige farvel er kommet, så jeg kan fortsætte med at vokse som spiller og opnå nye mål. Jeg håber, at jeg ser jer på banen meget snart. Tak til alle.'

.:FORSIDE:.