Ter Stegen reddede på ny sit forsvar

FCBARCELONA.DK - 04.02.20

// Ter Stegen // Levante

Det var Ansu Fati med sine to mål som alle talte om efter 2-1 sejren over Levante i går, men Ter Stegen fortjente mindst lige så meget ros, for han reddede reelt Barcas usikre forsvar med tre afgørende redninger.

Barca var klart det bedste hold mod Levante og fortjente sejren, der sagtens kunne være blevet større end de 2-1 der stod på måltavlen, da dommeren fløjtede kampen af.

Modsat kunne det også være blevet til et uventet pointtab på Camp Nou, hvis ikke Ter Stegen havde været klar i målet. Barcas forsvar gav alt for meget væk, hvilket også bekymrede Quique Setén på det efterfølgende pressemøde, men Ter Stegen viste endnu en gang sin høje klasse.

Efter en udmærket første halvleg hvor Barca planmæssigt var foran 2-0, lukkede de pludselig Levante ind i kampen og det udnyttede valencianerne. De pressede på for at reducere og fik sat Barcas forsvar under pres i en periode.

I det 52. minut kom den første frelsende redning fra Ter Stegen på et forsøg fra Morales og blot to minutter senere var det Melero der måtte se tyskeren afværge. I det 66. minut kom Ter Stegens flotteste redning denne aften, da han på flot vis afværgede et forsøg fra Hernani.

Havde Levante scoret i denne periode, er det slet ikke umuligt, at de havde kunne skabe spænding om resultatet, men det forhindrede Ter Stegen dem i.

Tyskeren fik dog en lille ridse i lakken i opgøret, for han så ikke helt god ud ved Levantes reducerede 2-1 scoring i ovetiden.