fbpx

Ter Stegen: 'Vi er alle sammen skuffet lige nu'

Simon Arun Vrábel - 29.10.23

 


Barca-anfører Ter Stegen var for en sjælden gangs skyld yderst fåmælt, da han som den første Barca-spiller efter El Clásico-nederlaget mødte pressen. Skuffelsen stod tydeligt malet i ansigtet på den tyske målmand.

Det var tv-stationen DAZN som stod klar med mikrofonen, da Ter Stegen, som var den første af de spillere som forlod banen, der lod sig interviewe pressen.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Jeg tror, at vi alle sammen er meget skuffet lige nu. Vi havde et godt tag på dem igennem det meste af kampen, og så scorer de to mål, hvor det ene er en løs andenbold. De har ikke brug for meget plads for at score’, indledte Ter Stegen, hvorefter han blev spurgt ind til Bellingham som scorede begge mål for Real Madrid.

’Jeg skal ikke stå her og udtale mig modstanderens spillere. Han scorede to mål, og det ændrede kampen til Real Madrids fordel. Vi var foran, og havde kampen i egne hænder, men vi formåede ikke at udnytte det. Vi havde ikke de bedste vilkår op til kampen med de mange skader, men det er ingen undskyldning’, afsluttede den skuffede tysker, inden han fik lov til at gå ned i omklædningsrummet.

Ter Stegen og resten af holdet får muligheden for at spille en ny og bedre kamp på lørdag, når turen går til Reale Arena, hvor Real Sociedad venter.

 

// Ter Stegen // El Clásico
.:FORSIDE:.