Setién: 'Jeg må tænke over min fremtid'

FCBARCELONA.DK - 15.08.20

© Getty Images

Det var en tydeligt rystet Quique Setién der udtalte sig efter holdets totale sammenbrud mod Bayern München. Han lagde ikke skjul på, at det ydmygende nederlag tvinger ham til at overveje sin fremtid som Barca-træner.

'Min fremtid? Det vil være passende at reflektere over det, efter et så ydmygende og smertefuldt nederlag. Det hele er for tæt på til at beslutte, om jeg fortsætter eller ej. Det er ikke kun min fremtid der bekymrer mig, men også at nederlaget gør ondt på klubben og på tilhængerne' lagde Barca-træneren ud med at sige på et spørgsmål fra en journalist.

'Jeg ved udmærket, hvad sådan et nederlag betyder. Man må analysere det hele i et større perspektiv. Jeg ved at troen på træneren mindskes, når der sker sådan noget, men det er ikke det vigtigste lige nu. Vi må acceptere nederlaget som det er. Vi blev besejret af et rigtig godt hold og med undtagelse af de første minutter, var de overlegne resten af kampen' sagde han videre.

'Det er et nederlag der gør ondt, for der blev scoret alt for mange mål mod os, men de var alle fortjent. Vi lagde godt ud, men derefter blev holdet blev kørt effektivt over af Bayern' fortsatte han.

Også Piqués frustrerede udtalelser efter kampen fik en kommentar fra Setién. 'Når Piqué siger sådan noget, rammer han plet. Vi føler en enorm frustration og der skal tages beslutninger med fremtiden i fokus. Barca er en stor klub og det her er noget der gør ondt på os alle' kom det fra ham.

Han blev spurgt, hvad han vil sige til de skuffede fans. 'Man kan ikke sige noget konstruktivt lige nu, der giver mening. Vi er alle enormt frustrerede. Det er utroligt hårdt for tilhængerne. Vi må tro på, at fremtiden bliver bedre' var svaret.

644x70

.:FORSIDE:.