fbpx
Annonce

Officielt: Så er byggetilladelsen på plads for Camp Nou

FCBARCELONA.DK - 13.10.23

// Camp Nou

Renoveringen og udbygningen af Barcas hjemmebane er i fuld gang. Nedrivningsarbejdet er snart tilendebragt og nu har klubben fået den længe ventede byggetilladelse for resten af af det enorme projekt.

Mens entreprenørerne har knoklet med at rive store dele af Camp Nou ned som forberedelse til den egentlige renovering, har byggeansøgningen til det omfattende og komplekse projekt ligger hos Barcelona kommune.

Artiklen fortsætter under annoncen


Som nok alle byggeansøgninger, har det taget længere tid at få grønt lys end forventet. I de seneste dage opstod der spekulationer om der var problemer der kunne bremse projektet, men i går aftes kunne Barca endelig melde officielt ud, at byggetilladelsen er på plads.

Byggetilladelsen omfatter alt hvad der skal laves, både selve Camp Nou og området omkring. Dermed er det reelt bare at gå i gang efter byggeplanen. Kommer tidsplanen til at holde stik, vil der igen kunne spilles fodbold på Spotify Camp Nou om et års tid, men med begrænset tilskuerantal. Det bliver først i løbet af 2025 at alt er helt færdigt.



.:FORSIDE:.