fbpx
Annonce

Ronald Araújo nærmer sig forlængelse med Barca

Anders Lang Jensen - 26.03.24

// Ronald Araujo

Kontrakten med Ronald Araújo løber frem til 2026, men Barca arbejder intenst på at for fornyet samarbejdet med den vigtige uruguayaner. Kontrakten skal dog forbedres markant, og en ny aftale meldes nu meget tæt på.

I 2022 forlængede Barca og Ronald Araújo, men økonomisk er den kontrakt ikke på et niveau, der afspejler forsvarsprofilens reelle niveau og vigtighed for Barca. En forbedret kontrakt er derfor et absolut minimum, hvis en ny aftale skal komme på tale, og Barca kender til kravene.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Mundo Deportivo er Ronald Araújo tættere på at forlænge med Barca end hidtil, efter at have afholdt et positivt møde med sportsdirektør Deco. På det møde har Barcas sportslige ledelse forklaret tydeligt, hvilken rolle Araújo skal have i de næste mange sæsoner i det catalanske.

Økonomisk venter der stadig et stort arbejde, for Ronald Araújo og hans agent ved godt, hvad de kan kræve i en kontraktforlængelse. Der er voldsom interesse fra andre topklubber, og sydamerikanerens vigtige rolle på Barca-holdet skal gøre ham til en af de bedst betalte i truppen.

Ronald Araújo er fremtidens leder i Barca, og derfor vil klubben gå langt for at få en langvarig kontrakt på plads.

araujo39

 

.:FORSIDE:.