fbpx

Riqui Puig får intet forærende af Xavi

FCBARCELONA.DK - 25.11.21

// Riqui Puig

instabar


Med Xavis ankomst til trænerbænken i Barcelona troede mange, at det ville lysne for den lille tekniker Riqui Puig, som Koeman ikke kunne bruge. Kendsgerningerne er dog, at det kun er blevet til 12 minutter i Xavis to kampe.

Det lykkedes aldrig for Riqui Puig at overbevise Koeman om, at han skulle have regelmæssigt med spilletid. Den nu forhenværende Barca-træner mente at Puig skulle lade sig leje ud for at få spilletid og udvikle sig, men Puig ville blive i barndomsklubben og kæmpe for sin chance.

Med ankomsten af Xavi lignede det en ny mulighed for den lille tekniker, der efterhånden er fyldt 22 år og derfor ikke længere kan kaldes et ungt talent fra La Masia. Tiden er kommet til at steppe op og det kunne måske ske under Xavi.

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art


Xavi har dog ikke vist den store begejstring for Puig, der er blevet overhalet af Gavi og Nico. Dem vil Xavi meget hellere bruge og der er også Pedri til midtbanen, når han meldes klar. Derudover er Busquets og Frenkie de Jong selvskrevne, når Barca stiller med stærkeste hold.

Puig er en kreativ midtbanespiller og med den konkurrence der er nu, ser det også svært ud for ham, også under Xavi. Sølle 12 minutter blev det til mod Espanyol, hvor Puig ikke gjorde det store væsen af sig, mens han blev siddende på bænken i 90 minutter mod Benfica tirsdag aften.

Det forventes at Puig er mere lydhør overfor Xavi end han var med Koeman og det kan måske åbne op for et klubskifte på en lejeaftale, måske allerede til januar måned.

.:FORSIDE:.