Rakitic: 'De ansvarlige ved, at vi har en smal trup'

FCBARCELONA.DK - 26.02.20

© Getty Images

Ligesom Busquets, var Ivan Rakitic ude med en lidt spydig kommentar til klubbens sportslige ledelse, da han udtalte sig efter kampen mod Napoli. Han erkendte samtidig, at det kan blive svært at vinde Champions League.

Barca havde kun 14 førsteholdsspillere klar til kampen mod Napoli og må endvidere undvære Busquets og Vidal i returkampen. Det fik Raktic til at reagere efter kampen. 'Det er noget de ansvarlige vidste på forhånd. Løsningen er som den er. Os der er tilbage må stå sammen, for der venter et vigtigt opgør i returkampen' sagde han.

'Vi vidste at det ville blive rigtig svært. Det er kompliceret at spille mod et hold der lukker så meget af. Vi begik en fejl og så scorede de' fortsatte han om opgøret.

Han blev spurgt, hvorfor Barca var i så store problemer. 'Man straffer os hårdt med meget små midler. Det er svært at angribe et hold der stiller med elleve mand i forsvaret. Vi skal tro på os selv og forberede os godt til returkampen. Jeg er sikker på, at vi nok skal spille en god kamp i Barcelona' var svaret.

Til  sidst  blev han spurgt, om Barca har styrken til at vinde Champions League. 'Det så nok noget bedre ud de senere år, men der lykkedes det ikke. Nu må vi se, om vi kan få vendt udviklingen. Hvis vi lykkes med at spille tre gode kampe, vil vi være på toppen' afsluttede kroaten.

.:FORSIDE:.