fbpx
Annonce

Pimienta: 'Vi skal forsøge at tage bolden fra Barca'

Peter Vyff - 04.01.24

 


Barca skal i aften forsøge at hente årets første sejr, når holdet på udebane møder Las Palmas. Catalanerne skal dog ikke forvente nogen nem kamp mod oprykkerne, hvilket den tidligere La Masia-træner, García Pimienta forleden understregede.

Efter gårsdagens sejre til Real Madrid og Girona, er der pres på Barca, som er tvunget til sejr ude mod Las Palmas. Oprykkerne befinder sig på en øjeblikkelig 10. plads i La Liga, og kommer til opgøret med tre sejre i de seneste fem kampe.

Barca har kun hentet én sejr i det samme antal kampe, men det ændrer dog ikke på, at udeholdet fortsat må påtage sig favoritværdigheden. Catalanerne skal dog spille op til deres bedste, hvis det skal lykkes at tage tre point mod Las Palmas, der har García Pimienta ansat som holdets træner.

Artiklen fortsætter under annoncen


Cheftræneren har en længere fortid hos Barca, hvor han i flere år stod i spidsen for andetholdet, der dengang hed Barca B. Pimienta blev dog fyret for snart to år siden, hvorefter han hurtigt overtog tøjlerne hos Las Palmas, som han førte til oprykning, og nu en flot placering i La Liga.

Det bliver derfor også en underlig kamp for Pimienta, hvilket han også understregede på pressemødet inden kampen: 'Det bliver en speciel kamp, da jeg har været ansat hos Barca i mange år. Jeg ved ikke, hvordan jeg kommer til at have det, men jeg er sikker på, at vi har forberedt os godt' sagde Las Palmas-træneren.

Catalaneren kom efterfølgende ind på kampen og den taktik som han har planlagt: 'Det bliver svært for os, men vi skal være modige i vores spillestil. Hvis vi trækker os tilbage, kommer vi ikke til at opnå noget i kampen. Vi skal forsøge at tage bolden fra Barca, da de har det svært uden den. Vi skal spille en perfekt kamp og sørge for, at de ikke kommer i boldbesiddelse, samt huske på at de har nok individuel kvalitet til at score mål på egen hånd' fremhævede Pimienta.

Cheftræneren kom til sidst ind på Julian Araújo, der er udlånt fra Barca, og som ikke må spille grundet en klausul i hans kontrakt: 'Det er ude af vores hænder, men jeg har så ondt af ham. Han så frem til at spille kampen, fordi han ønsker at vise, at han har niveauet til at spille der' afsluttede catalaneren.

// Las Palmas // Pimienta
.:FORSIDE:.