fbpx
Annonce

Pedri: 'Det er en fiasko at ryge ud i gruppespillet'

FCBARCELONA.DK - 27.10.22

// Pedri

Pedri var tydeligvis ikke tilfreds med holdets indsats i Champions League, da han udtalte sig efter nederlaget mod Bayern München. Han var ikke bleg for at kalde indsatsen i gruppespillet for en fiasko.

'Jeg synes det er en fiasko. Vi er mange unge spillere og nye indkøb, hvor vi ikke kender hinanden. Vi har brug for tid, men det vil altid være en fiasko at ryge ud af gruppespillet' sagde han til Barca TV.

Her er hvad Pedri også kommenterede:

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Betydningen af Inters sejr over Viktoria Plzen:
'Vi løb ikke på banen med samme motivation til kampen. Vi ønskede at give vores tilhængere en sejr, men det lykkedes ikke. Vi skylder vores tilhængere meget, for de bakker os altid op. Vi skylder dem sejre og titler. Det håber jeg lykkes i fremtiden'.

Problemerne i gruppespillet:
'Efter det som man så i dag er det indlysende, at vi ikke er klar til at spille med i denne turnering. Vi mangler rigtig meget - at være rolige med bolden og finde de rigtige løsninger. Vi mistede mange bolde uden at der var modstandere i nærheden. Der er meget at forbedre'.

'Vi er ungt hold der kan forbedre sig. Der er meget der skal forbedres. Vi præsterede ikke som vi skulle i Champions League og i dag er en stor skuffelse. Tingene lykkedes ikke for og vi skal være selvkritiske. Vi skal komme over det, for der er mange titler vi skal spille om'.

'Vi vil gå benhårdt efter at vinde Europa League denne sæson, for det lykkedes ikke for os i sidste sæson' afsluttede Pedri.




.:FORSIDE:.