fbpx
Annonce

Officielt: Startopstillingen mod Real Sociedad

FCBARCELONA.DK - 15.08.21

// Real Sociedad


fcbshop3752


Ronald Koeman har netop offentliggjort startopstillingen til sæsonens første ligakamp i aften mod Real Sociedad. Her starter Braithwaite inde i angrebet sammen med Memphis Depay og Griezmann, mens Eric Garcia starter i forsvaret.

Netop starter på mål bagved et forsvar bestående af Dest, Garcia, Piqué og Alba. På midtbanen starter Busquets, De Jong og Pedri, mens angrebet består af Braithwaite, Memphis og Griezmann.

Startopstillingen ser således ud: Neto, Dest, Garcia, Piqué, Alba, Busquets, De Jong, Pedri, Griezmann, Memphis og Braithwaite.

På bænken sidder Emerson, Araujo, Lenglet, Sergi Roberto, Puig, Iñaki Peña, Tenas, Balde, Demir, Gavi, Manaj og Nico.

Det er uventet at Eric García træder direkte ind i startopstillingen, efter kun at have trænet få gange med holdet efter hjemvendelsen fra OL. Ellers byder startopstillingen på overraskelser, hvor Koeman vælger at lade samtlig B-holdsspillere sidde på bænken fra start.

For Martin Braithwaite er det en stor opmuntring, at han får en plads fra start, hvilket nok til dels skyldes hans udemærkede kamp mod Juventus for en uge siden, hvor han scorede et af målene i 3-0 sejren.

Aftenens debutkamp i ligaen hjemme mod Real Sociedad fløjtes i gang klokken 20.00 og kan ses direkte på TV2 Sport X.

fcbshop3752

.:FORSIDE:.