fbpx

Lewandowski nomineret til månedens spiller i La Liga

Peter Vyff - 22.09.22

// Robert Lewandowski

Robert Lewandowski er iblandt de fem nominerede til månedens spiller i La Liga. Stjerneangriberen har været brandvarm siden hans ankomst til Camp Nou, og landsholdsspilleren er derfor storfavorit til at løbe med titlen.

Alt imens ligaerne holder landskampspause, så har La Liga fundet frem til de fem spillere, der har præsteret bedst i september måned. Og kandidaterne til månedens spiller er Dani Parejo fra Villarreal, Samu Castillejo fra Valencia, Luis Felipe fra Atlético Madrid, Federico Valverde fra Real Madrid og Robert Lewandowski fra Barca.

Lewandowskis nominering kommer på baggrund af en række toppræstationer i løbet af den seneste måned, hvor polakken har fundet målet hele otte gange i løbet af seks kampe, og tilmed lavet to assists. Flere kritikere havde ellers stillet spørgsmålstegn ved den 34-årige angribers evner, men hans imponerede scoringsstime har lukket munden på alle.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Lewandowski har dermed fået en fremragende start på karrieren hos Barca, hvor han hurtigt er blevet en af fanfavoritterne. Polakken har udover at lave mål, også udvist en særdeles høj arbejdsmoral, samtidig med at hans lederskab og erfaring har skabt en ro i omklædningsrummet og på banen.

Alt det lagt sammen betyder, at Lewandowski er storfavorit til at hjemtage trofæet, og den eneste reelle udfordrer skulle angiveligt være Valverde fra Real Madrid. Uruguayeren har været kampafgørende for Los Blancos i flere kampe, og i løbet af holdets første seks kampe har midtbanespilleren lavet tre mål og en assist.

Det tyder dog på, at Lewandowski løber af med sejren, og det er fantastisk for Barca at se, hvordan stjerneangriberen allerede har fundet sig til rette på Camp Nou. Catalanerne er dog stadig to point efter Real Madrid i ligaen, hvilket der forhåbenligt kan ændres på, når La Liga genoptager spillet næste weekend.

.:FORSIDE:.