Nu bliver der brug for Lenglet eller Umtiti

FCBARCELONA.DK - 14.10.21

// Samuel Umtiti // Clement Lenglet

Araujo er vendt tilbage til Barcelona med en skade og alt tyder på, at han er ude de kommende kampe. Det betyder at Koeman får brug for enten Lenglet eller Umtiti mod Dynamo Kiev, hvor Eric García har karantæne.

Det er en skade i baglåret der har sendt Ronald Araujo hjem før tid fra Uruguays landskampspause og nu står den på behandlinger og genoptræning hjemme i Barcelona. Klubben har ikke meldt noget ud om hvor lang pause der forventes, men den type skader kan tage flere uger.

Artiklen fortsætter under annoncen


Derfor er det ikke sandsynligt, at Araujo kan danne makkerpar med Gerard Piqué i de kommende kampe mod Valencia, Dynamo Kiev og Real Madrid. Især til opgøret mod Kiev vil Araujo være savnet, for her sidder Eric García ude med karantæne, efter at han blev udvist af opgøret mod Benfica.

Dermed har Koeman kun fire centrale forsvarsspillere til opgøret, nemlig Piqué, Mingueza, Lenglet og Umtiti. Det er næppe sandsynligt at Koeman vil bruge Mingueza fra start og det kan give enten Lenglet eller Umtiti chancen for sjælden spilletid.

Det har ellers være tydeligt for alle, at Koeman ikke for alvor regner med de to franskmænd denne sæson. Umtiti har ikke spillet et eneste minut, mens Lenglet kun har spillet sporadisk.

Det vil være en overraskelse hvis Koeman peger på Umtiti, så Lenglet er favoritten til at tage pladsen ved siden at Piqué på onsdag i næste uge.

.:FORSIDE:.