Modstridende rygter om hvad der sker med Suárez

FCBARCELONA.DK - 15.09.20

© Getty Images

Rygtebørsen er glohed når det gælder Luis Suárez og hans fremtid. På samme tid er der rygter om at han måske bliver i Barca, samt at han er indstillet på at rejse, men ikke til Juventus... Forvirret? Læs med her.

Hvad sker der med Luis Suárez i dette transfervindue? Det spørgsmål er meget svært at svare på lige nu, for rygterne om den erfarne angriber flyver i alle retninger.

De seneste uge har det lignet et skifte til Juventus, men nu fortæller radiostationen RAC1, at det ikke bliver aktuelt. Suárez har indset, at han ikke kan opnå status som EU-spiller i Italien inden den 5. oktober hvor transfervinduet lukker og det vil forhindre ham i, at spille med i Champions League. Derfor skulle han angiveligt have droppet tanken om Juve.

Modsat skriver avisen Marca, at Suárez stadig skal til en test der kan give han status af EU-spiller i Serie A, hvor reglerne er mere strikse end i spansk fodbold.

Samtidig fortæller avisen Sport, at Koeman overraskende har meddelt Suárez, at der er en plads til ham i truppen, hvis han beslutter sig for at blive. Indtil nu har alle ellers taget det som en kendsgerning, at Barcas nye træner ikke ville beholde den 33-årige Suárez.

Samme avis fortæller i anden artikel, at Barca har tilbudt Suárez at dække hans tab det kommende år, hvis han skifter til en klub der ikke kan eller vil matche hans nuværende løn. Det peger i retning af et skifte.

Disse eksempler er det udmærket eksempel på hvordan rygtebørsen udvikler sig og alle skyder på mulige scenarier, uden at nogen for alvor ved hvad der sker, måske heller ikke Suárez selv...

644x70

.:FORSIDE:.