fbpx
Annonce

Mikayil Faye kan blive Xavis joker mod Las Palmas

Anders Lang Jensen - 29.03.24

© Getty Images
// Mikayil Faye
 


Barca har fysiske udfordringer i det centrale forsvar frem mod lørdagens hjemmekamp mod Las Palmas, hvor Ronald Araujo og Andreas Christensen er tvivlsomme. Det giver måske en mulighed for det 19-årige talent Mikayil Faye.

Ronald Araujo vendte tidligt tilbage til Barca fra landsholdstjeneste for Uruguay grundet skadesproblemer, og Andreas Christensen måtte allerede inden lejren melde afbud til det danske landshold. De to er derfor stadig stærkt tvivlsomme til lørdagens hjemmekamp.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Sport er det planen at have senegalesiske Mikayil Faye med i kamptruppen til Las Palmas-kampen, og forsvarsspilleren kan gå ind og få minutter på banen. Med sit stærke venstreben kan han være et vigtigt element i opspillet, og Faye er generelt inde i en god udvikling.

I den overståede landsholdspause fik Mikayil Faye sin debut for Senegals A-landshold, og det krydrede Barca-spilleren med en scoring på et flot langskud i sin debut. I Barca tror man meget på Faye, og det kan give ham debut på førsteholdet i ligaen, når Xavi skal lægge puslespillet.

faye5

 

.:FORSIDE:.