fbpx
Annonce

Messi var i særklasse bedst i denne sæsons liga

FCBARCELONA.DK - 30.07.20

© Getty Images
// Lionel Messi

Hvem scorede flest mål, lagde flest oplæg og driblede mest og bedst i den forgange liga? Svaret er selvfølgelig Leo Messi. Statistikken viser en argentiner i særklasse i alle spillets afgørende aspekter.

Messi holder et næmest surrealistisk højt niveau alle år og denne sæson er ingen undtagelse. Det ser man når man kigger på talene fra sæsonens ligasæson, der sluttede for halvanden uge siden.

Messi sluttede som bekendt som topscorer med 25 mål og det til trods for, at han missede en række kampe i sæsonstarten. Tættest på kom Real Madrids Benzema, der nettede 21 gange for de hvide.

Også når det assists skiller Messi sig ud. Her noterede han sig for 21 over hele sæsonen, hvilket samtidig er rekord i ligaens historie.

Nu er der så kommet tal på driblinger og hvem topper så den liste? Det gør Messi, både når det gælder antal og hvor mange af dem der lykkedes. 283 driblinger blev det til, hvoraf 182 lykkedes. Her er der et kæmpe spring ned til nr. 2, der er Betis' Fekir med 159, hvor 98 lykkedes.

Messi sidder derfor solidt på tronen som ligaens bedste og mest afgørende spiller.

.:FORSIDE:.