fbpx
Annonce

Messi: 'Jeg er træt af altid at være et problem'

FCBARCELONA.DK - 18.11.20

© Getty Images
// Lionel Messi

Messi fik en turbulent ankomst til Barcelona her til aften. Først blev han mødt af toldvæsnet og derefter stod et hav af pressefolk klar og ventede. De fik et skarpt svar fra en træt og vred Messi, inden han kørte væk.

Messis humør var i bund, da han ankom til Barcelona lufthavn i et privatfly fra landkampene for Argentina. Det hele startede med at toldvæsnet ville kontrollere hvad han havde med og det endte ud med, at han måtte betale noget told og en bøde.

Da det var klaret, stod der en kødrand af pressefolk klar og forsøgte at råbe spørgsmål til ham. 'Efter 15 timers flyvning, bliver jeg mødt af tolden til en kontrol. Det er vildt' kom det fra en tydeligt irrriteret Leo Messi.

Han blev spurgt hvad han mente om kommentaren forleden fra Griezmanns tidligere agent, der sagde at Messi styrer det hele i Barca som et rædselsregime. 'Jeg er træt af altid at være et problem i klubben' var hans svar, inden han satte sig i bilen til sin kone Antonella.

Udtalelserne har straks fanget overskrifterne i de catalanske og spanske sportsmedier, for det var tydeligt en vred og utilfreds Messi man så.

.:FORSIDE:.