fbpx

Medie: Haaland prioriterer Barca over Real Madrid

Anders Lang Jensen - 25.11.21

// Erling Haaland

instabar


Den norske frontangriber Erling Haaland er en stor profil hos tyske Dortmund, men planen for stjernen er klar. Et sommerskifte til sommer er i sigtekornet, og angiveligt vægter nordmanden Camp Nou højere end Santiago Bernabeu.

Trods voldsom interesse velsagtens fra alle europæiske storklubber ligner et skifte til La Liga førsteprioriteten for Erling Haaland og hans agent Mino Raiola. Real Madrid i har lang tid lignet storfavoritten i nordmanden, men angiveligt er Barca ikke ude af kampen.Ifølge mediet El Nacional ser den 21-årige angrebsstjerne Barca som et bedre skridt end Real Madrid. Den unge trup i Barca med mange dygtige midtbanespillere vil passe godt til Haaland, mens Real Madrid i forvejen har Karim Benzema som stjernen i angrebet.

Desuden meldes det, at det gode forhold mellem Barca-præsident Joan Laporta og hans agent Mino Raiola spiller en vigtig rolle. Barca vil måske være i stand til at hente nordmanden til sommer, da Erling Haaland her vil kunne købes fri for 75 millioner euro.

.:FORSIDE:.