fbpx

Medie: Frenkie de Jong har personligt afvist Chelsea

Simon Arun Vrábel - 10.08.22

// Frenkie de Jong

Rygterne om Frenkie de Jongs afgang fra Camp Nou forsætter ufortrødent, men hollænderen står forsat fast på, at han ikke ønsker at forlade Barca. Han skulle angiveligt selv personligt have afvist Chelsea i en telefon-samtale.

På trods af flere store indkøb i denne sommer er den spiller som der har været mest polemik om, været hollandske Frenkie de Jong. Hollænderen rygtes stærkt væk fra Camp Nou på trods af at spilleren selv helst vil blive i Catalonien. Den seneste bejler er Chelsea, men De Jong skulle personligt have afvist klubbens tilnærmelser.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Chelsea og Barca har i løbet af sommeren haft flere forhandlinger først om Andreas Christensen og senere hen César Azpilicueta og Marcos Alonso. Sidstnævnte meldes tæt på Camp Nou og i en handlen prøver de to klubber at inddrage hollandske Frenkie de Jong. Hollænderen har tidligere afvist enhver tilnærmelse fra Manchester United og for at få et bedre resultat skulle Chelsea-ejer Todd Boehly ifølge avisen Sport, selv have ringet til Frenkie de Jong.

Opkaldet skulle dog have været forgæves, for De Jong menes blankt at have afvist Boehly og gjorde det i telefon-samtalen meget klart, at han ingen intentioner har om at forlade Barca, uanset hvilken bejler der måtte melde sig på banen. På trods af den meget klare afvisning, så har Chelsea endnu ikke opgivet håbet om at kunne tilknytte den 25-årige midtbanespiller, som forsat har fire år tilbage af sin kontrakt med Barca.

Den nye sæson skydes i gang allerede på lørdag og derfor presser Xavi også på for at få en endelig afklaring på, om han har hollænderen til rådighed eller ej. Da han senest blev spurgt ind til De Jongs fremtid i klubben gjorde cheftræneren det klart for pressen, at det ikke var noget som han kunne påvirke, men slog fast, at hollænderen var en vigtig spiller på holdet.

.:FORSIDE:.