fbpx
Annonce

Medie: Barca blander sig i kampen om Nkunku

Peter Vyff - 09.04.22

// Christopher Nkunku

Barca satser stort på det kommende transfervindue, og det lader til, at ledelsen har haft fokus på at finde forstærkninger i Bundesligaen. Flere spillere derfra er blevet nævnt, og det seneste skud på sammen er Christopher Nkunku.

De mange transferspekulationer lader til at fortsætte, og Camp Nou bliver dagligt nævnt som destinationen for flere spillere. Ledelsen arbejder også hårdt på at finde forstærkninger til næste sæson, og ifølge mediet Footmercato, så holder man nu øje med midtbanespilleren Christopher Nkunku fra RB Leipzig.

Franskmanden fik sin fodboldopvækst hos Paris Saint-Germain, men rejste til Tyskland i 2017, da han ikke fik nok spilletid hos de franske mestre. Midtbanespilleren ser ud til at trives hos RB Leipzig, og han har gang i en imponerende sæson, hvor det indtil videre er blevet til 27 mål og 17 assists i 40 kampe på tværs af alle turneringer.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det har helt naturligt fået flere topklubber til at holde øje med franskmanden, deriblandt Barca, Arsenal og Liverpool. Nkunku har også tiltrukket sig interesse fra hans barndomsklub PSG, og Footmercato fortæller, at hovedstabsklubben er desperate efter at bringe ham tilbage til Paris.

Ifølge avisen står PSG også forrest i køen til den alsidige midtbanespiller. Den 24-årige Nkunku har stadig et varmt forhold til barndomsklubben, og de franske mestre har økonomien til at udkonkurrere de fleste andre hold, som skulle være interesserede i landsholdsspilleren.

Nkunku har stadig to år tilbage af kontrakten med RB Leipzig, og hans aktuelle markedsværdi vurderes til at være i omegnen af 70 millioner euro. Grundet den økonomiske situation hos Barca, så er det svært at se, hvordan det skulle lykkes at hente franskmanden til, samt lader det også til at ledelsens førsterprioritet er at hente en frontangriber.

.:FORSIDE:.