Mange løse ender i transfervinduets sidste uge

FCBARCELONA.DK - 29.09.20

© Getty Images

I dag tager man hul på den sidste uge af transfervinduet og dermed er der ikke mange dage til at finde løsninger på de uafklarede spørgsmål. Det tegner til en travl uge hos Barca, for der er stadig mange løse ender.

Hvem skal væk og hvem skal komme til? Det er der kun en uge til at finde ud af. Ser man på mulige forstærkninger, er det specielt en central forsvarsspiller og en højre back der er behov for. Her er Eric García fra Manchester City og Sergiño Dest de varmeste navne.

Også en angriber er man på udkig efter, selvom det næppe er højeste prioritet, for man har i forvejen hele syv angribere i truppen. Navne som Lautaro Martínez og Memphis Depay spøger dog stadig i kulissen.

Der er også spillere som Koeman ikke regner med og de skal finde nye klubber. Her er der primært tale om Todibo, Rafinha og Matheus, men også Umtiti og måske Junior Firpo og Riqui Puig. Også Aleñá og Pedri har været rygtet væk på lejeaftaler, men nu ser det ud til, at de begge bliver i Barca.

Der er derfor mange brikker der skal falde på plads den kommende uge og det bliver ikke nemmere af, at transfermarkedet er hårdt ramt af de økonomiske konsekvenser som coronavirussen har ført med sig.

.:FORSIDE:.