Lewandowski viste høj klasse i sejren over Atlético

FCBARCELONA.DK - 18.03.24

Robert Lewandowski har været noget udskældt denne sæson til trods af, at han er holdets topscorer. I sejren over Atlético Madrid viste han høj klasse, hvor han scorede det ene mål i 0-3 sejren og lagde op til de to andre.

Den polske angriber spillede en af sine bedste kampe denne sæson, da Barca i går var på en svær opgave ude mod Atlético Madrid, der ikke havde tabt en eneste hjemmekamp i denne sæson.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art

Barca kom foran i det 38. minut, da Lewandowski fandt Joao Félix foran mål og portugiseren drejede flot bolden i nettet. Få minutter inde i anden halvleg var Lewandowski i fokus igen, da han blev sat op af Raphinha til en 0-2 scoring. Her viste polakken virkelig sit målinstinkt, for positionen var ikke nem, men bolden blev sendt i nettet via indersiden af stolpen.

Dermed var det ikke slut for Lewandowski, for i det 65. minut viste han stort overblik, da han sendte bolden ind til en helt fri Fermín López, der headede bolden i nettet til 0-3.

Det blev således en stor aften for den erfarne angriber, der spillede en af sine bedste kampe for Barca, da der var allermest brug for det.