fbpx

Lewandowski står overfor Dembélé og Koundé ved VM

Anders Lang Jensen - 04.12.22

// Ousmane Dembélé // Robert Lewandowski // Jules Koundé

topbar22

I eftermiddag klokken 16 krydser Robert Lewandowski og Polen klinger med Ousmane Dembélé og Jules Koundés Frankrig i 1/8-finalen ved VM - i et opgør verdensmestrene på forhånd går ind til som de helt store favoritter.

Frankrig vandt deres gruppe, som Danmark desværre ikke formåede at gå videre fra – i stedet tog Australien pladsen videre som 2’er. Derfor møder franskmændene nu Polen med Robert Lewandowski i spidsen i ottendedelsfinalen senere i dag.

Artiklen fortsætter under annoncen


Polen sneg sig videre i turneringen på dramatisk vis i sidste gruppekamp, hvor Robert Lewandowski og holdkammeraterne gik videre trods et nederlag til Lionel Messi og Argentina. Dermed jagter Frankrig og Polen en plads videre, når der fløjtes op klokken 16.00 på Al Thumama Stadium i Doha.

Robert Lewandowski har leveret en enkelt scoring til slutrunden, som faldt i 2-0-sejren over Saudi Arabien i runde to. Ingen af de to Barca-franskmænd er kommet på tavlen endnu, men Ousmane Dembélé har leveret en enkelt assist i 4-1-sejren over Australien i første gruppekamp.

lewandowskidembele1

.:FORSIDE:.