fbpx
Annonce

Lewandowski spiller skæbnekamp i aften med Polen

FCBARCELONA.DK - 26.03.24

// Robert Lewandowski

Der står utroligt meget på spil for Robert Lewandowski og hans polske landsmænd, når de i aften møder Wales i gruppefinalen, hvor det handler om en plads til sommerens EM, der kan blive Barca-angriberens sidste slutrunde.

Polen lykkedes ikke med at kvalificere sig direkte til EM-slutrunden i Tyskland og derfor må Lewandowski og co. ud i playoff kampe. Forleden vandt de solidt med 5-1 i semifinalen over Estland og i aften gælder det så finalen i gruppe A, hvor de står overfor Wales.

Artiklen fortsætter under annoncen


Wales kom lige så sikkert videre til finalen, for de besejrede Finland med 4-1 og waliserne har fordel af hjemmebane i aftenens skæbnekamp, der fløjtes i gang kl. 20.45. Derfor ligner det en ekstra svær aften for Polen.

Det vil være en enorm skuffelse for Lewandowski, hvis Polen ikke kommer til EM. Det er sandsynligvis den sidste slutrunde som den 35-årige angriber kan komme med til og det vil gøre ondt på ham, at se hovedparten af klubkammeraterne i Barcelona være med i Tyskland til sommer.

Modsat vil det give polakken et boost at komme til EM og det vil være godt for Barca, der har brug for en glad, motiveret og Robert Lewandowski i den resterende del af sæsonen.

lewandowski16F

.:FORSIDE:.