fbpx

Laporta: 'Memphis forstod han måtte afgive nr. 9'

FCBARCELONA.DK - 06.08.22

// Memphis Depay // Robert Lewandowski

I går blev det afsløret at Lewandowski overtager trøje nr. 9 fra Memphis Depay, noget der ligner en klar degradering af hollænderen. Præsident Joan Laporta kom med en forklaring på trøjeskiftet ved polakkens præsentation.

Det er noget kontroversielt at fratage en spiller hans trøje og give den til en anden, især når det går ud over en anerkendt spiller på internationalt niveau, som det er tilfældet med Memphis Depay.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det kan næsten kun betragtes som en degradering af Memphis, eller måske være udtryk for, at den hollandske angriber er tæt på at forlade klubben, som der er en del rygter om.

Ved præsentationen af Lewandowski blev Laporta spurgt til baggrunden for trøjeskiftet. 'At Lewandowski bærer nummer 9 er klubbens beslutning. Det er i vores interesse rent image-mæssigt og det er den rigtige beslutning, med al respekt for Memphis.  Han fortstår det udemærket' sagde Barca-præsidenten.

Lidt pudsigt stod Memphis i den omvendte situation for et år siden, da han kom til klubben. Dengang blev netop trøje nummer 9 taget fra Martin Braithwaite og givet til Memphis. Danskeren fik i stedet 12-tallet på ryggen.

.:FORSIDE:.