fbpx
Annonce

Kun transferfrie forstærkninger ventes til sommer

Rune Stentoft Arlbjørn - 30.01.21

© Getty Images
// Alaba // Sergio Agüero // Eric Garcia // Depay // Wijnaldum

Årets første transfervindue her i vinteren nærmer sig sin afslutning i morgen. Her er der ikke sket nogen aktivitet overhovedet med hverken tilgange eller afgange. Det forventes til gengæld at ændre sig til sommer.

Kendsgerningen er, at Barca ikke har nogle penge til at købe spillere for. Det er en konsekvenserne indtil videre af den verdensomspændende coronakrise. Derfor ventes Barca kun at kunne forstærke sig med transferfrie spillere til sommer.

Som nævnt er vinterens transfervindue ved at slutte, så derfor er man i Barca begyndt at forberede sig på sommerens handler. Her kan Barca allerede nu tegne sig et billede af hvem der kan komme til klubben, da det kun forventes, at der kommer gratis spillere til sommer.

Da Barca allerede nu ved, at de næsten kun er begrænset til spillere med kontaktudløb om under et halvt år, så kan Barca allerede begynde at forhandle med de pågældende transferemner allerede nu.

De varmeste transferfrie navne som der tales om lige nu er Sergio Agüero, Memphis Depay, Georginio Wijnaldum, David Alaba og ikke minst Eric García.

.:FORSIDE:.