fbpx

Girona-træner: ’Torre må ikke spille imod Barca’

Simon Arun Vrábel - 06.12.23

// Eric Garcia // Pablo Torre

Det ses ofte at klubberne aftaler en såkaldt ’frygtklausul’, når man udlejer en spiller og Girona-træneren Michel fortæller op til kampen mod Barca, at Pablo Torre ikke må spille på søndag, mens Eric García ingen klausul har.

Selvom kampen imod Girona først spilles søndag aften, så skaber opgøret allerede nu stor opmærksomhed i Catalonien, hvor der er tale om en decideret topkamp imellem to eneste catalanske klubber i La Liga. Dertil kommer et ekstra spændende element, da Barca har både Pablo Torre og Eric García udlejet til Girona, hvilket Michel, som står i spidsen for sæson-overraskelsen, i går blev bedt om at forholde sig til.

Artiklen fortsætter under annoncen


’Eric García har ingen frygt-klausuler indbygget i sin kontrakt, så han kan sagtens spille på søndag imod Barca’, indledte Girona-træneren til radiostationen Cadena SER.

’Pablo Torre må ikke spille mod Barca, og det var faktisk en klausul som vi bad dem sætte ind i kontrakten’, afslørede Michel, inden han satte yderligere ord på det unge midtbanetalents situation i klubben, som ikke har kastet meget spilletid af sig indtil videre.

’Pablo kom til klubben med store forventninger fra Barca, men han fik ikke ret meget spilletid i begyndelsen. Mine tre midtbanespillere, Aleix, Yangel og Iván gør det alle sammen rigtig godt, og de har en stor andel i, at vi ligger i toppen af ligaen i øjeblikket. Jeg siger dog jævnligt til Pablo - Du gør det godt til træning, forsæt endelig med det. Du får måske ikke hvad du fortjener lige nu, men det skal nok komme. Det er vores budskab til ham som situationen er i øjeblikket’.

Pablo Torre har kun spillet 201 minutter for Girona hen over 10 kampe, imens Eric García omvendt får masser af spilletid og indtil nu har han akkumuleret 919 minutter fordelt på 12 kampe. Med Girona-trænerens udtalelser lyder det da også til, at García er at finde i startopstillingen søndag aften, imens Pablo Torre altså må sidde over på grund af den såkaldte ’frygtklausul’.

Kampen spilles på søndag kl. 21.00 og den kan ses på TV2 Sport X..:FORSIDE:.