fbpx
Annonce

Koeman: 'Realistisk kan Barca ikke vinde det store'

FCBARCELONA.DK - 30.01.21

© FC Barcelona
// Sergi Roberto // Bilbao

Ronald Koeman har holdt pressemøde som optakt til kampen i morgen aften mod Athletic Club Bilbao. Her slog han overraskende fast, at Barca lige nu ikke har styrken til at vinde de store titler. Han kommenterede også på Eric García.

'I vores to seneste kampe mod dem, har vi haft gode muligheder for at vinde. De er fysisk stærke og gode på dødbolde, som de får meget ud af. Vi skal være meget koncentreret. Vi har skabt muligheder mod dem, men de skal udnyttes' indledte han om søndagens kamp.

'De kan ikke overraske os. Vi har allerede spillet to kampe og det bliver svært. Vi skal fortsætte med det vi laver. Holdet er koncentreret, vi har forbedret spillet, også uden bold' fortsatte han.

Her er hvad Koeman ellers sagde:

Mulighederne i ligaen og Champions League:
'Vi kender til vores situation i ligaen og den er svær, men så længe det er muligt, kæmper vi for det. I Champions League er der flere med i kampen og der er ingen klar favorit. Vi har to kampe mod PSG, hvor vi vil forsøge at komme videre. Vores ambition er at vinde titler, men vi skal også være realistiske'.

Kan Barca vinde titler denne sæson?
'Det er en sæson med store ændringer og hvor vi satser på de unge. Som det ser ud nu, kan Barca ikke vinde det store. Vi skal være realistiske omkring hvor vi er og de ændringer der er sket. Vi skal altid kæmpe for det, men vi skal være realistiske'.

Håber Koeman at få Eric García her i januar?
'Man taler meget om dette tema, men jeg skal tænke på at forberede vores kamp. Jeg vil ikke bruge energi på ting der ikke afhænger af mig. Han kommer helt sikkert til næste sæson og hvis det ikke er muligt her i januar, accepterer vi det'.

Kommer Sergi Roberto med mod Bilbao?
'Han føler stor lyst til være med i kampen i morgen og det er der mulighed for'.

.:FORSIDE:.