Koeman: 'Vi går efter Depay igen til januar'

FCBARCELONA.DK - 18.10.20

© Getty Images

I et interview med en hollandsk avis fortæller Ronal Koeman, at han ikke har opgivet at få Memphis Depay til Barca. Han håber det kan ske allerede til januar, hvis klubbens økonomi tillader det.

Det er avisen Rotterdam AD der har talt med Koeman om Memphis Depay og her bliver Barca-træneren direkte spurgt, om Barca vil gøre et forsøg mere, når transfervinduet åbner til januar.

'Det er helt klart en mulighed. Jeg vil forsøge på det, for jeg vil gerne have ham hertil, men jeg kan ikke vide, hvordan den økonomiske situation er i klubben til januar. Vi må vente og se' er svaret.

Koeman ved dog også, at det ikke er ham der tager den endelig beslutning. 'Det er ikke min opgave, så det er op til klubben. For mig handler det derfor kun om at vente. Vi ønskede  Memphis fordi han er en god spiller og har kvaliteter, som vi efter min mening mangler, specielt når det gælder angrebsspillet i dybden' siger han videre.

Koeman afslører også, at han har været i direkte kontakt med Depay om skiftet til Barca. 'Jeg havde selvfølgelig talt med ham om mine ideer på forhånd og i princippet var alt på plads, men på grund af reglerne i La Liga vidste vi, at vi først skulle sælge en spiller. Det lykkedes ikke i sidste ende og det er ærgerligt, men Memphis kendte til situationen' forklarer hollænderen.

Til sidst blev han bedt om at forklare, hvorfor Depay er så vigtig at få til Barca. 'Han er stærk, dynamisk i spillet og kan både spille i front og i venstre side' afsuttter Barca-træneren.

644x70

.:FORSIDE:.