Koeman: 'Jeg anbefaler Puig at han bliver udlejet'

FCBARCELONA.DK - 20.09.20

© Getty Images

Riqui Puig var overraskende sorteret fra truppen til kampen i går mod Elche. Efter kampen fortalte Ronald Koeman om årsagen og han lagde ikke skjul på, at nogle af de unge spillere i truppen får det svært.

Det skabte straks overskrifter, da det i går lå fast, at Puig ikke blev udtaget til kampen mod Elche, for den 20-årige catalaner regnes for et af klubbens største talenter lige nu.

Fravalget af Puig skabte hurtigt rygter om, at han ikke indgår i Koemans planer. Derfor var det oplagt, at Koeman blev bedt om en kommentar til sagen i går, da han mødte pressen efter 1-0 sejren over Elche, et opgør som Riqui Puig så fra tilskuerpladserne.

'Det er ikke rigtigt, at jeg ikke regner med ham. De unge spillere skal spille, for de må ikke sidde på bænken. Jeg har sagt til ham, til Aleñá og til Pedri, at de får det svært og at der er hård konkurrence, men ikke mere end det' kom det fra Koeman.

'Jeg har sagt at han har en fremtid her, men at det er op til han selv. Jeg har anbefalet ham, at han bliver lejet ud. Når man er 20 år, bør man spille. Man må ikke sidde stille for længe' fortsatte Barca-træneren.

'Vi har været i gang i tre uger nu og på Riquis position er der meget hård konkurrence' afsluttede Koeman.

Dermed bliver det spændende at se, om Puig vælger at følge sin træners råd, eller om han vil kæmpe om spilletiden hos Barca.

644x70

.:FORSIDE:.