Koeman: 'Har ikke fortrudt at jeg blev Barca-træner'

FCBARCELONA.DK - 22.10.20

© Getty Images

I et interview ser Ronald Koeman tilbage på sin første tid som Barca-træner. Her slår han fast, at han ikke fortryder at han droppede jobbet som hollandsk landstræner. Han fortæller også om de svære vilkår med corona-restriktioner.

'Jeg har aldrig fortrudt. I starten er man fuldt fokuseret, men nu er det gået op for mig, at jeg er træner i FC Barcelona. Så gælder det om at nyde det jeg laver. Mit hoved er i Barcelona og jeg tænker ikke længere på landsholdet' er svaret da han bliver spurgt, om han savner jobbet som landstræner.

Der holdes præsidentvalg i klubben senest til marts næste år, men Koeman frygter ikke, at en ny præsident vil smide ham på porten. 'Jeg holder mig på afstand af præsidentvalget. Der er en kandidat der vil have Xavi som træner og en anden kandidat som vil have en anden, så det må være som det er. Det eneste jeg gøre er, at få Barcelona til at spille godt. Hvis jeg udfører et godt stykke arbejde, tror jeg ikke der er mange præsidentkandidater der vill smide mig ud' kommer det fra ham i snakken med avisen Rotterdam AD.

Herefter fortæller Koeman om de svære vilkår han må arbejde under på grund af restriktionerne med corona. 'Vi må kun være i omklædningsrummet et bestemt antal minutter inden kampene og vi må heller ikke benytte træningslokalet. Det er også forbudt at tage brusebad. Da vi spillede mod Sevilla kl. 21.00, var alle ikke mødt op kl. 20.00' fortæller han.

'Heldigvis har jeg spillere, hvor de fleste er hurtigt opfattende, men på grund af corona har man mindre kontakt med truppen. Efter en kamp siger alle farvel og det var så det. Alle skal straks forlade omklædningsrummet' afslutter han.

.:FORSIDE:.