Koeman: 'Det var en god træningskamp'

FCBARCELONA.DK - 05.08.21

© Getty Images
// Koeman // salzburg

artfcb

Trods en svær kamp med store problemer med spillet, var det en ganske tilfreds Ronald Koeman der udtalte sig efter 2-1 nederlaget mod Salzburg. Han betragtede kampen som en perfekt gang træning.

'Det var det bedste der kunne ske for os, for vi er i sæsonstarten, hvor vi mødte en modstander der spillede med stor intensitet. Det var en god træningskamp, hvor vi måtte løbe en masse. Det var to hold der pressede meget og holdt et højt tempo. Det var perfekt, selvom jeg ikke kan lide at tabe. Jeg er tilfreds efter en uge i træningslejr' indledte Barca-træneren.

Koeman valgte at spille med et forsvar på tre mand og han forklarede hvorfor. 'Det var vigtigt at ændre system, for jeg synes at systemet med tre centrale forsvarsspillere gav os meget i sidste sæson. Alle de data vi har fra sidste sæson viser, at det var det system der var bedst for os. Vi skal være i stand til at vende tilbage til det system og ændre det midt i en kamp. Det betyder dog ikke, at det bliver vores fremtidige system' sagde han.

'Vi har haft en intens uge, med mange træningssamlinger. Vores modstander i dag havde spillet mange kampe og vi skal også huske, at vi stadig mangler nogle spillere' afsluttede han om årsagen til nederlaget.

.:FORSIDE:.