Journalist: 'Dembélés træning var ikke frivillig'

Magnus Wind - 16.10.20

© FC Barcelona

I sidste uge mødte Ousmane Dembélé op på Ciutat Esportiva for at træne alene, selvom resten af truppen havde fri. Mange så det som det dedikeret selvtræning fra franskmanden, men det var det ikke ifølge en journalist. 

Siden Ousmane Dembélé kom til Barca i 2017, har franskmanden været udskældt for sin til tider uprofessionelle tilgang til livet som fodboldspiller. Mange skader og ustabile præstationer har heller ikke hjulpet på problemet. I sidste uge mødte Dembélé så til alles overraskelse op på Ciutat Esportiva for at træne alene, selvom truppen havde fået nogle dage fri. 

Mange så dette som dedikeret selvtræning fra franskmanden, for at bevise sit værd overfor Ronald Koeman. Men nu udtaler journalisten Lluis Canut fra TV-programmet Esport 3, at Dembélé følger en klar plan, udarbejdet af Koeman. 'Det var ikke set som en straf, men mere en måde hvorpå Dembélé kunne indhente noget af det tabte fra sæsonstarten, hvor han var skadet'. Siger Lluis Canut altså og fortsætter. 'Hvis dette er Koemans første skridt i at få Dembélé tilbage på ret kurs, så er det positivt'. 

Dermed kunne det godt tyde på, at Koeman har fået overbevidst franskmanden om, at tage sit liv som fodboldspillere mere seriøst. Der er ingen tvivl om, at Dembélés kvaliteter vil kunne hjælpe Barca-holdet, hvis han kan ramme sit topniveau.

.:FORSIDE:.