fbpx

Journalist: 'Barca vil tilbyde Puig i bytte for Adama'

Peter Vyff - 16.03.22

 

ps5 art


Ledelsen i Barca vil gerne beholde Adama Traore efter hans lejeophold slutter til sommer. Rent økonomisk kan det dog blive svært, og man vil derfor angiveligt forsøge at lade Riqui Puig indgå i handlen.

Adama Traore har fået et forrygende comeback efter hans retur til Barca, hvor han indtil videre har leveret fire assists. Fløjspilleren ankom til Camp Nou i det seneste transfervindue, og han er udstyret med en lejekontrakt for resten af sæsonen, hvor Barca også har en købsklausul inkluderet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge transferjournalisten Fabrizio Romano, så vil en transfer koste 30 millioner euro, og selvom man i Catalonien er ret tilfredse med Adama Traores præstationer, så vil man forsøge at få handlet prisen ned. En af måderne, hvorpå Barca kunne få sænket prisen, er angiveligt ved at inkludere Riqui Puig i en byttehandel.

Riqui Puig har længe været et stort talent, men har aldrig bidt sig fast i en startplads og fået sit endelige gennembrud. I denne sæson er det kun blevet til deltagelse i 14 kampe, og selvom han scorede imod Osasuna, så er det svært at forestille sig, at midtbanespilleren får en fast plads på holdkortet.

Joan Laporta har efterhånden nogle gange udtalt sig omkring Adama Traore, og han ligger ikke skjul på at det er en spiller, som han gerne ser fortsætte i Barca, men at det rent økonomisk kan blive svært. Det vil derfor give mening at indlemme Riqui Puig i handlen for at lette den økonomiske byrde. Ledelsen vil dog forsøge at indskrive en tilbagekøbsklausul på midtbanespilleren, som der efterhånden er kutyme for.

// Riqui Puig // Adama Traore
.:FORSIDE:.