fbpx
Annonce

Joao Félix: 'En vigtig sejr inden kampen mod PSG'

FCBARCELONA.DK - 14.04.24

 


Joao Félix blev lørdag aften matchvinder, da han med et flot saksesparksmål i første halvleg af kampen mod Cádiz sikrede Barca en snæver sejr på 0-1. Efter opgøret var det en glad portugiser, der talte med pressen.

Læs Félix' udtalelser her.

Kampen:
'Jeg synes, at vi spillede en godkendt kamp. Det er ikke en let udebanebane at spille på, men vi gjorde det godt fra første minut og vi vidste hvordan vi skulle kæmpe. Vi er meget tilfredse med de tre point'.

'Vi havde det svært i perioder af kampen og vi burde have kontrolleret spillet bedre. Vi må dog ikke glemme, at Cádiz kæmper for at undgå nedrykning og hold som disse er altid svær at møde i den afsluttede del af sæsonen'.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Egen præstation:
'Jeg forsøger altid at gøre mit bedste for at hjælpe holdet. Jeg forsøger altid at præsetere på det højeste niveau, uanset om jeg starter inde eller ej. Når jeg er på banen, forsøger jeg at vise, hvad jeg kan'.

Spilletid:
'Alle spillere i truppen kæmper for at starte inde. Jeg er ikke anderledes og jeg ønsker også at spille så meget som muligt. Jeg føler, at jeg kan bidrage med en masse gode ting, og jeg gør alt, hvad jeg kan for at være klar når jeg får chancen'.

Saksesparksmål:
'For et eller to år siden lavede jeg også et saksespark på denne bane. Det er åbenbart en bane, som bringer mig held'.

// Joao Felix // Cadiz
.:FORSIDE:.