fbpx
Annonce

Joan Laporta mødtes med tidligere Barca-præsidenter

Peter Vyff - 26.10.23

// Joan Laporta

Barca kunne i går fortælle, at Joan Laporta forleden mødtes med fire tidligere præsidenter til en forsonende middag. De diskuterede blandt andet den igangværende Negreira-sag, hvilket Joan Gaspart efterfølgende har udtalt sig om.

Joan Laporta accepterede i går en anmodning fra den tidligere præsident, Joan Gaspart, om at mødes med de tidligere præsidenter Enric Reyna, Sandro Rosell og Josep Maria Bartomeu til en formel middag. Det kunne Barca forleden afsløre, da klubben sendte følgende erklæring ud:

'Den nuværende præsident Joan Laporta accepterede det forslag, som Joan Gaspart fremsatte ved sidste lørdags generalforsamling, som et forsøg for at konsolidere og skabe en fælles holdning blandt klubbens medlemmer. Her nåede man til enighed om visse spørgsmål med hensyn til anliggender relateret til de gentagende angreb på klubben gennem dens historie - især i nyere tid' skrev Barca.

Artiklen fortsætter under annoncen


Deres mål skulle derfor have været at etablere en samlet front imod den stigning af angreb og forsøg på bagvaskelse af Barcas brand, der har fundet sted flere gange i løbet af de sidste par år. Den igangværende Negreira-sag stod eftersigende højt på deres dagsordren, og sætningen 'ingen ulovlighed blev begået' skulle ifølge mediet Jijantes ofte have været nævnt.

Arrangøren af mødet, Joan Gaspart, der stod i spidsen for Barca i perioden fra 2000-2003, har efterfølgende også været ude og udtale sig: 'Dem i Madrid vil ikke dræbe os, fordi det er de ikke i stand til. Det sammenhold vi har i klubben, gør det umuligt' sagde ekspræsidenten til Jijantes.

TIl sidst takkede Gaspart også Laporta for opbakningen til mødet: 'Gårsdagens middag med de tidligere præsidenter var perfekt. Det var en middag mellem venner. Vi elsker alle Barca og havde mange ting at tale om. Jeg må lykønske alle præsidenterne, især Joan Laporta, for at have gjort denne middag mulig' sagde Gaspart og afsluttede: 'Den officielle erklæring fra klubben er blevet godkendt af alle.'

.:FORSIDE:.