fbpx
Annonce

Inter Miami ønsker at Messi får sagt farvel til Barca

Simon Arun Vrábel - 31.07.23

// Lionel Messi

I Barca har man længe ønsket at sige ordentligt farvel til klubbens største ikon nogensinde, Lionel Messi, og medejer i Inter Miami, Jorge Mas, bakker nu offentligt op om en hyldest på Camp Nou for verdens bedste fodboldspiller.

Barca-præsidenten Joan Laporta har flere gange offentligt udtalt, at han ønsker at lave en form for hyldest til Lionel Messi, for at give ham den afsked som han fortjener. Den drøm led et knæk da argentineren skiftede til Inter Miami, men Messis nye arbejdsgiver bakker nu op om Laportas idé.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det er svært at glemme den afsked som Messi fik med sin barndomsklub, da han i auditorium 1899 grædende og modvilligt måtte meddele verden, at hans tid i blaugrana var ovre. Efterfølgende blev Joan Laporta af mange betragtet som en syndebuk, men klubbens nuværende præsident, har flere gange efterfølgende forklaret, at han ønsker at give Messi en ordentlig afsked.

Da Messis kontrakt med PSG udløb drømte mange derfor om et comeback til den lille argentiner, men da Messi meldte ud, at han i stedet skiftede til Inter Miami led den drøm en gevaldigt knæk, for med sine 36 år, er der ikke mange sæsoner tilbage i den lille troldmand.

’Jeg ved ikke om afskeden skal være en venskabskamp, eller en afskedsfest. De (red. Barca) har deres Gamper-trofæ eller måske når det nye Camp Nou åbner. Vi ønsker i hvert fald, at Messi får den afsked med Barca som han fortjener’, indledte Jorge Mas som ejer klubben sammen med sin bror José Mas og fodbold- og modeikonet David Beckham.

’Messi kommer ikke til at spille i Barca på et lejeophold, men selvfølgelig synes vi også, at han fortjener en hyldest i Barcelona. Vi vil i hvert fald gøre alt hvad vi kan herfra, for at få det til at ske’ sagde Mas videre.

Messi nåede at spille 778 kampe og score 672 mål for Barca, inden han i 2021 skiftede til franske PSG. Argentineren har nu skrevet under med Inter Miami indtil 2025 hvor han til den tid vil være 38 år.



.:FORSIDE:.