Dortmund lægger pres på Barca i gruppespillet

FCBARCELONA.DK - 06.11.19

© Getty Images

Med tirsdagens resultater i Champions League gruppe F er Barca under et massivt pres, ikke mindst fra Dortmund, der truer deres førsteplads. Dermed ligner Barcas kamp på Camp Nou mod tyskerne om tre uger en nøglekamp.

Barca holder førstepladsen i gruppe F med 8 point og har således stadig det hele i egne hænder, når det gælder kvalifikation til de eftertragtede 1/8 finaler, men med indsatsen mod Slavia Prag i går kan ingen garantere, at holdet kommer videre.

Dortmund vandt i går 3-2 over Inter og de kommer derved på 7 point, altså blot et enkelt efter Barca, mens italienerne bliver stående på fire point. Når Dortmund gæster Camp Nou om tre uger, ligner det altså et direkte opgør om førstepladsen i gruppen.

Skulle Barca tabe mod Dortmund, står de med en reel risiko for at ryge ud af gruppespillet, hvilket vil være en gedigen katastrofe, både sportsligt og økonomisk.

Det kan ske hvis holdet også taber til Inter i sidste kamp. Det skuffende 0-0 resultat i går har derfor sat Valverde og hans spillere under et massivt pres.

.:FORSIDE:.