fbpx
Annonce

I dag starter nedtælingen til sæsonens vigtigste kamp

FCBARCELONA.DK - 28.07.20

© FC Barcelona
// Champions League // Napoli

Her til formiddag slutter en lille uges tiltrængt ferie for Barcas spillere, ovenpå den skuffende afslutning i ligaen. Forberedelserne til sæsonens klart vigtigste kamp begynder med dagens træning, for mod Napoli er det alt eller intet.

Om præcist 11 dage står Barca-spillerne foran en opgave, som det bliver meget let for Quique Setién at sætte dem op til. Det handler naturligvis om returkampen mod Napoli i Champions Leagues 1/8 finale, et opgør der spilles lørdag, den 8. august.

Det var en flok trætte Barca-spillere der sluttede ligaen af for lidt over en uge siden og Setién vurderede, at de ville have godt af en pause, både til komme sig fysisk, men også for at få skuffelsen i ligaen på afstand og lade batterierne op.

I dag møder alle så ind på træningsanlægget igen og det bliver med garanti en flok fokuserede spillere man får at se. Alle er udmærket klar over, at opgøret mod Napoli kan betyde et farvel til sæsonen, hvis holdet ikke præsterer.

Det er derfor nedtællingen der for alvor starter i dag, til det man sagtens kan kalde sæsonens vigtigste kamp, i hvert fald indtil nu.

.:FORSIDE:.