fbpx

Hålands agent nævner Barca som mulighed

FCBARCELONA.DK - 10.12.21

// Erling Haaland

ps5 art


Erling Hålands agent, den kontroversielle Mino Raiola, slår fast i en udtalelse, at tiden i Dortmund slutter til sommer. Han nævner fire mulige klubber for den norske angriber og Barca er en af dem.

Håland har ved flere lejligheden været rygtet til Barca og de rygter fik ekstra næring sidste år, hvor hans agent Raiola og hans far holdt møder med både Barcelona og Real Madrid.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den norske angriber er dog stadig i Dortmund, der ikke har ønsket at sælge sin topscorer. Nu er tiden dog kommet til et skifte. Det slår Mino Raiola fast i en udtalese til den tyske tv-kanal Sport1.

'Vi har vendt og drejet det i to år. Vi har nogle klare idéer om, hvor Erling burde tage hen, så selvfølgelig kigger vi på, hvad markedet har at tilbyde' indleder han og sætter sågar navne på mulige destinationer for nordmanden.

'Bayern, Real Madrid, Barcelona og Manchester City. Det er de store klubber han kan tage til. Når vi udelukker Dortmund er det fordi, at alle godt ved at vi ville tage dette skridt'.

Raiola slår samtidig fast, at skiftet først sker til sommer. 'Vi fortæller Dortmund, hvad vores tanker er og de må fortælle os deres, men der bliver ikke taget nogle beslutninger denne vinter' fortsætter han.

Agenten ville ikke bekræfte rygterne om, at Håland kan købes fri for 75 mio. euro til sommer. 'Hvad der står i kontrakten bliver mellem spilleren og mig. Både vi og Dortmund ved præcist, hvad der vil ske. Det har vi beskrevet meget tydeligt' afslutter Raiola.

.:FORSIDE:.